Verder naar inhoud

Tijdens een feestelijke bijeenkomst hebben het Stadsarchief en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer (HGOS) op vrijdag 21 april de nieuwe, gezamenlijk website ‘Geheugen van Zoetermeer’ in gebruik gelanceerd. Na de ondertekening van een nieuw convenant tussen de gemeente en het HGOS nam wethouder Blansjaar met een druk op de knop de website in gebruik. Met het ‘Geheugen van Zoetermeer’ willen het Stadsarchief en het HGOS informatie over de geschiedenis van Zoetermeer beter toegankelijk maken. Het ‘Geheugen van Zoetermeer’ vervangt de website van het Stadsarchief (https://stadsarchief.zoetermeer.nl) en de websites www.allezoetermeerders.nl en www.zoetermeermijnstad.nl.

 

Jan de Ruijter (voorzitter HGOS), wethouder Wim Blansjaar en gemeentearchivaris Leonard Korevaar nemen het 'Geheugen van Zoetermeer' in gebruik
Jan de Ruijter (voorzitter HGOS), wethouder Wim Blansjaar en gemeentearchivaris Leonard Korevaar nemen het ‘Geheugen van Zoetermeer’ in gebruik

Share it!