Verder naar inhoud

De afgelopen jaren heeft het Stadsarchief verschillende archieven gedigitaliseerd. Hierdoor zijn deze archieven eenvoudiger te raadplegen. Om het makkelijker te maken om deze digitale archieven te vinden is deze week een nieuwe zoekoptie toegevoegd. Wanneer u in het zoekscherm alleen de zoekoptie ‘archieven’ kiest dan verschijnt het keuzeveld ‘alleen digitale informatie’. Kiest u vervolgen de optie ‘ja digitaal’ dan worden alleen de archieven doorzocht die digitaal geraadpleegd kunnen worden. Wilt u een archief raadplegen dat (nog) niet digitaal beschikbaar is? Maak dan een afspraak bij het Stadsarchief.

Naast het zoeken in digitale archieven is ook de zoekfunctie van de beeldbank aangepast. Bij het gebruik van de zoekoptie ‘uitgebreid zoeken in de beeldbank’ werden ook resultaten uit andere collecties, zoals archieven getoond. Dit probleem is opgelost. De juiste resultaten worden nu getoond.

Share it!