Verder naar inhoud

Zoeken in de beeldbank

In de beeldbank vindt u foto’s en video’s over de historie van Zoetermeer uit de collecties van het Stadsarchief en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer. De oudste foto’s dateren uit het einde van de negentiende eeuw, maar ook recente foto’s kunt u in de beeldbank terugvinden. Via uitgebreid zoeken kunt u een  foto zoeken op een specifieke straatnaam of binnen een specifieke periode of collectie. Daarnaast kunt u de onderstaande zoeksuggesties en kaart gebruiken om op een specifiek onderwerp of een specifieke wijk te zoeken.

Aanvullingen en gebruik van beeldmateriaal

Heeft u meer informatie over een foto of video? Dan kunt op de detailpagina van het beelddocument een opmerking (annotatie) voor ons achterlaten. Informatie over het gebruik van foto’s uit de beeldbank of het aanleveren van beeldmateriaal vindt u onder archief en beeldmateriaal gebruiken en archief en beeldmateriaal aanbieden.

Suggesties

Zoeken op wijk

Vrij zoeken
Uitgebreid zoeken
Wijken in Zoetermeer (imagemap) Bedrijventerreinen Buitengebied Buytenwegh - De Leyens Centrum Dorp Driemanspolder Meerzicht Noordhove Oosterheem Palenstein Rokkeveen Seghwaert