Verder naar inhoud

Het Stadsarchief en het Historisch Genootschap Oud Soetermeer (HGOS) beheren gezamenlijk duizenden foto’s van Zoetermeer. Deze foto’s zijn te vinden in de beeldbank. Om de beeldbank nog completer te maken, zijn het Stadsarchief en het HGOS op zoek naar fotografen die in het verleden veel foto’s in Zoetermeer hebben gemaakt. Het Stadsarchief en het HGOS hebben de foto’s van deze fotografen al in hun collecties, maar willen graag afspraken maken over de publicatie van deze foto’s in de beeldbank. Hiervoor hebben wij uw hulp nodig! Het Stadsarchief en het HGOS komen graag in contact met de volgende fotografen:

  • Fotostudio Van Roekel en Henstra
  • Gert van Leeuwen
  • Willem Hoogkamer

Weet u meer over deze fotografen? Neem dan contact met ons op via stadsarchief@zoetermeer.nl

Share it!